Nilan Suomi Oy | Blog

Markkinoiden ainoa passiivitalosertifioitu poistoilmalämpöpumppu

Kirjoittanut: Tero Suutari | 3.1.2018 13:54
Tero Suutari

Saksalainen Passivhaus Institut (PHI) on myöntänyt kansainvälisesti tunnustetun passiivitalosertifioinnin Compact PC -järjestelmälle, joka on on kolmas passiivitalosertifioitu järjestelmä maailmassa.

Compact PC on ainoa Suomen markkinoilta löytyvä poistoilmalämpöpumppuratkaisu, jolta passiivitalosertifikaatti löytyy.

>> Sertifikaatti (PDF, eng)

 Tutustu Compact PC -kokonaisratkaisuihin

passiivitalo.jpg

Tehokkuus tuo säästöä

Compact PC -sarja pitää sisällään korkean suorituskyvyn omaavan, erittäin kompaktin järjestelmän, joka on todella energiatehokas. Järjestelmä pystyy tuottamaan lähes kaiken talon ja käyttöveden lämmitykseen tarvitseman energian hyödyntämällä poistoilman lämmöntalteenotosta saatavaa energiaa. Tämän johdosta järjestelmän toiminnalliset kustannukset ovat alhaiset ja talonkin lämmityskustannukset laskevat. Eikä hankintakustannuksetkaan pelota, koska et tarvitse asuntoon erillisiä ilmanvaihto-, vesivaraaja- ja lämmitysjärjestelmiä.

Kuulostaako järkevältä?

Oikein mitoitetun maalämpöpumpun avulla lämmität omakotitalosikin

Maalämpöpumpulla varustettu Compact P MLP soveltuu uudisrakennuksiin, joiden lämmitysenergian tarve on niin pieni, että normaalitehoinen maalämpöpumppu olisi ylimitoitettu. Inverter-teknologian ansiosta lämpöpumppu käy koko ajan optimaalisella teholla, eikä yhtään tehoa mene hukkaan.

Valjasta myös aurinko lämmitykseen

Sol-lisälämmönvaihtimeen voidaan yhdistää aurinkolämpökeräimet. Niiden avulla saavutat lisäsäästöjä käyttöveden tuotossa. Se on myös hyödyllinen, mikäli asunnon lämpimänveden tarve on normaalia suurempia, esimerkiksi jos käytössä on poreamme.

Hyödynnä ympäröivää energiaa

Kalliiden ja saastuttavien energialähteiden sijasta voit siis hyödyntää ilmasta ja maasta saatavaa energiaa kotisi lämmittämiseen. Samalla kun säästät lämmityskuluissa säästyy myös tonneittain CO2-päästöjä joka vuosi. Sinun ei tarvitse enää murehtia nousevista energiakuluista kasvaneen omavaraisuutesi ansiosta.


Pyydä tarjousta passiivitalosertifioidusta Compact PC -laitteesta,
vastaamme sinulle mahdollisimman pian

Jätä tarjouspyyntö

Meiltä myös asennuspalvelut kaikkialle Suomeen!

Aiheet: Miksi Nilan